STE POZABILI VAŠE PODATKE?

USTVARITE RAČUN

Prebujanje
je zdaj,
ne išči ga jutri.

Scroll

Kozmična ženska se prebuja z močnimi darovi svoje svete ženstvene energije.

DOVOLIM SVOJEMU SRCU, DA SE ZMEHČA - I ALLOW MY HEART TO SOFTEN.

Naravni svet se premika v smeri ciklov in pretoka, v naravnem svetu pa se nič ne premika nazaj in takoj. Obstajajo samo krožno-toroidni cikli rojstva, rasti, širjenja, krčenja, staranja in smrti, ki jim spet sledi nov cikel ponovnega rojstva v višjo 'oktavo' izkušenj.

Ne zasidrajte v fiksnih odločitvah, NAMERA JE POTREBNA, a spustite veter v svoja jadra in zvezde v svoje sanje.

PREBUJANJE JE ZDAJ, NE IŠČI GA JUTRI. (Kristina)

Prebujanje ni neka velika stvar, duhovna skrivnost velikih gurujev. Je tukaj v tebi, v vsakem dnevu, ko se prebudiš, ko čutiš sonce, košček kruha v ustih, požirek čaja, topli objem nekoga, ptice na nebu, snežinke v zraku, vonj pomladi in dežne kapljice na licih, zemljo na dlaneh. Če uspeš vse to zaznati v srcu, prepoznati v sebi, se prebujaš in si že prebujena. To je to!

Vedeti in hkrati spoštovati, kje si ZDAJ, v svojih osebnih življenjskih ciklih in se ob enem nežno predajati in pretakati z večjimi krogi narave, zahteva pogum. Ne hiteti, ustvarjati iluzije in ves čas živeti v neki pravljični prihodnosti ali ves čas premlevati preteklost. Prehitri miselni premiki nas iz časovne linije takoj turbulentno vržejo v neravnovesje.

Edino ravnovesje je TUKAJ IN ZDAJ.

Poskušaj opustite vse, kar si mislila, da veš o sebi, življenju, svetu na splošno in začni potovati po lahkih avtocestah Univerzuma.

Vesolje podpira strast, svetlobo, lahkotnost in ljubezen.

Če tega ne čuti, zazna v tebi…….poišče drugo dušo, ki vibrira na tej frekvenci. Stvar, ki ti bo preprečila biti v zdaj je le tvoj strah pred neznanim in strah pred preselitvijo iz tvojega območja udobja.

Vse, kar je potrebno storiti je stopiti v korak in se premikati v smeri ENERGIJSKEGA PRETOKA VESOLJA.

Naj bodo valovi sprememb dosledni 24 ur na dan, 7 dni v tednu, ne samo takrat, ko se počutiš dobro. Tvoje valovanje sprememb mora postati suvereno. Takrat postane discipliniran (učenec) vsakega diha in utripa tvojega življenja.

VELIKA MODROST OHRANJANJA LASTNE ENERGIJE LEŽI V TEJ RESNICI:

  • NE SPREMINJAJ DRUGIH!
  • Spremembe se dogajajo od znotraj navzven, ne od zunaj navznoter.

Ko si TI TISTA luč Svetlobe v kateri živiš svoje življenje skozi veselje, srečo, namen in neustrašnost, postaneš magnet za druge. Vžgeš iskrico znotraj Src ljudi, kjer se sami odkrijejo.

Spusti potrebo po nadzoru prebujanja drugih (to je zgodba o nadzoru, ki je ustvarila težave v svetu) in premakni svoje srce v NOVO ZGODBO sočutne LJUBEZNI.

Ponudi ljudem priložnost, da si izberejo svojo zgodbo ... to je najbolj LJUBEČE, kar lahko storiš za druge.

Na vrh