STE POZABILI VAŠE PODATKE?

USTVARITE RAČUN

YONI ZELIŠČNE KOPELI

V Božansko zadovoljstvo in z globoko hvaležnostjo predstavljam čudovite zeliščno-intimne naravne zaklade YONI MOON RITUAL.

Vsaka mešanica v intimnih  kopelih YONI MOON RITUAL podpira določeno težavo ali simptom.  Verjamem pa, da je tvoje telo več kot le fizična manifestacija! Vsaka mešanica zelišč je oblikovana s celostnim pristopom za podporo skladnemu ženskemu bitju.

Ženske vseh starosti vabim, da doživite  zdravilne moči intimnih zelišč v skladu z našimi notranjimi ženskimi arhetipi: Srčnico, Čarobnico, Zdravilko, Čarodejko in Šamanko.

Intimna  parna kopel je stara toliko kot gore in vode ter je visoko spoštovana pri tradicionalnih zdravilkah širom sveta, saj neguje vse aspekte patalogije maternice. Je starodavni ženski Ritual za usklajevanje z našo notranjo žensko naravo. Ta intimni  Lunin Ritual samo-zdravljenja že tisoče let izvajajo ženske po vsem svetu. Včasih so ženske izvajale vaginalno parno kopel dvakrat na mesec- pred ženskim ciklomin ponjem.
Bolezni in težav je bilo dosti manj.

Danes se priporoča te kopeli ženskam, ki imajo težave z menstruacijo, menopavzo, oploditvijo… oziroma vsem, ki jim primanjkuje ravnovesje v območju rodil. Ali pa preprosto zato, da vzdržuješ najgloblji stik s svojo ženskostjo.  Vsaka ženska in vsaka nožnica sta edinstveni.

Nožnična parna kopel ne deluje samo na fizičnem, ampak tudi na spiritualnem nivoju.

Kopel je Sveti Ritual s katerim počastimo svojo Boginjo v sebi. Para, ki sprošča eterična olja zelišč v telo in v krvni obtok prečisti celotno telo.

Prikaz vseh 6 rezultatov

Na vrh