STE POZABILI VAŠE PODATKE?

USTVARITE RAČUN

SIMBOL “ROŽA ŽIVLJENJA” NA PLATNU, meditativen pripomoček

Kristalne postavitve na simbolu rože življenja imajo večjo moč manifestacije vaših želja. Kadar želja ostane le v mislih ni dovolj močno energijsko potencirana. Ravno zato je postavitev kristalov na mrežo vaših želja potencirano sporočilo vaše močne namere o uresničitvi cilja ali želja.
Simbol Rože življenja uravnava energijsko polje človeka in s tem vzpostavlja harmonijo in ravnovesje v telesu.
Prispeva k zdravljenju in rasti. Prebuja kozmično zavest in zavedanje.
Roža življenja je ena od osnovnih oblik svete geometrije.Vedno ga sestavlja 19 krogov – nič več in nič manj.
Cvet/roža življenja nosi veliko duhovno moč.
Ne moremo ga zanikati, saj nas simbol na videz čaroben privlači na podzavestni ravni.
Simbol rože življenja predstavlja popolnost, neskončnost, cikličnost in povezanost.
Predstavlja izvor vsega, saj vsebuje vzorce stvarjenja sveta in življenja. Razumevanje tega simbola nam prinese razumevanje osnovne esence življenja.
Roža življenja se začne z obliko Semena življenja: 7 prekrivajočih se krogov, ki se gradijo navzven in tvorijo cvetlični vzorec, ki se že od antičnih časov uporablja v mnogih kulturah po vsem svetu. Rečeno je, da je to osnovna predloga za vse obstoječe; v njem lahko najdemo vse geometrijske oblike, vključno s svetimi geometrijskimi oblikami, kot so Platonove trdne snovi, Metatronova kocka in Merkaba. Roža življenja simbolizira ustvarjanje in nas spominja na enotnost vsega: vsi smo zgrajeni po istem načrtu. Sveta geometrija razkriva vzorce harmonične energije, po katerih narava ustvarja in oblikuje.
Uči nas, da je v vesolju vse med seboj povezano. Simbol tako predstavlja življenje samo, skozi katerega sijeta harmonija in ravnovesje. Ko opazujete ali meditirate rožo življenja, se ta harmonija prenese tudi v vas.
Komplet vsebuje:
– natisnjen bombažni prtiček 33×33 cm,
– kristal: onix: 6x onix/ca 2,5 cm,
6x moss agat/ca 2 cm,
1x ametist:ca 50 g/jedrni kristal
Skupaj: 180 g
Navodilo za uporabo manifestacije želja priloženo ob nakupu.

19,90 

Kategorija:

Kaj je Sveta Geometrija?

Privrženci Svete geometrije verjamejo, da te vrste ponavljajočih se vzorcev dokazujejo medsebojno povezanost življenja na Zemlji in univerzalnega obstoja. Menijo, da te ureditve izhajajo iz enega samega vira, ki je božanski ustvarjalec.

V sveti geometriji simboli, kot je vesica piscis, ki se razvijejo v seme življenja in nato v cvet življenja, simbolizirajo gradnike življenja in obstoja. Veljajo za načrte za ustvarjanje.

Tudi če ne verjamete v božanskega stvarnika, lahko zasnova Flower of Life simbolizira medsebojno povezanost življenja na Zemlji z znanstvenega in ekološkega vidika.
Roža življenja se začne z obliko Semena življenja: 7 prekrivajočih se krogov, ki se gradijo navzven in tvorijo cvetlični vzorec, ki se že od antičnih časov uporablja v mnogih kulturah po vsem svetu.
Rečeno je, da je to osnovna predloga za vse obstoječe; v njem lahko najdemo vse geometrijske oblike, vključno s svetimi geometrijskimi oblikami, kot so Platonove trdne snovi, Metatronova kocka in Merkaba.
Roža življenja simbolizira ustvarjanje in nas spominja na enotnost vsega: vsi smo zgrajeni po istem načrtu. Sveta geometrija razkriva vzorce harmonične energije, po katerih narava ustvarja in oblikuje.

Postavitev kristalov

Vsak kristal nosi v sebi vibracijo mame Gaje in svoj edinstven pomen in moč.

Kristali so živa bitja in se z njimi spoštvljivo ravna.

V tej postavitvi sem vključila 3 različne podporne kristale, ki vam bodo pomagali na vaši duhovni poti.

MOSS AGAT/mahovni agat – nosi energijo novih začetkov, zato mrežo postavljamo vedno ob mlaju in jemočno povezan z naravo.Je tudi kamen bogastva, ki privlači obilje v vseh oblikah.

Sprošča blokade, pomaga razvijati moč, izboljšuje samozavest in krepi pozitivne osebnostne lastnosti. Zmanjšuje strah oziroma tremo pred javnimi nastopi. Na čustvenemu telesu prinaša mir in stabilnost.

Mahovni ahat stabilizira avro ter odpravlja in transformira negativne energije. Je odličen za uravnoteženje čustvene, fizične in intelektualne energije ter za usklajevanje Yin in Yang energij vesolja. Povezan je s srčno čakro. Odpira linije komunikacije z duhovi narave in nas opozarja, da je Zemlja sama po sebi fizično in duhovno živo bitje.

ONIX – Oniks je kristal notranje moči, volje in discipline.

Že tisočletja se uporablja kot čarobni kamen izjemnih magijskih moči. Zato ga uvrščamo med najmočnejše kamne, ki so jih uporabljali v zaščitne namene.

Na duhovni ravni pomaga okrepiti samoobvladovanje. Uporablja se tudi za odpravljanje starih travm. Krepi notranjo moč, pomaga ohranjati fokus, odpravlja občutek stalne napetosti.

Še posebej dobro podporo nam daje v težkih življenjskih okoliščinah, saj krepi našo moč in nam pomaga videti svetlo prihodnost. Pomaga nam pri obvladovanju različnih življenjskih izzivov in tako in prinaša dobro srečo. Uporabljal in nosil pa bi se naj obvezno takrat, ko smo obkroženi z ljudmi, ki nam na destruktiven način jemljejo energijo ter povzročajo težave. Naj bo vaš namen, da vas bo Oniks zaščitil pred kakršnimi koli negativnimi vplivi, medtem ko boste mirno spali ga lahko imate pod vzglavnikom ali v bližini sebe kjerkoli boste.

Sicer pa skrbi, da se ne izčrpavamo, preprečuje odtekanje energije ter skrbi za stabilnost. in krepi notranjo ter fizično moč.

AMETIST – jedrni kristal, kristal čarobnosti, povezava z Virom in kronsko čakro

Ametist nam pomaga doseči notranji mir. Spodbuja zmernost in zavedanje, zaradi česar imamo večji nadzor nad podzavestnimi in čustvenimi reakcijami.

Uravnoteži nihanje razpoloženja, nas osvobaja strahu, povečuje intuicijo ter samozavest. Prinaša več odločnosti pri sprejemanju odločitev. Ker ima sposobnost za preoblikovanje negativne energije v pozitivno, je priporočljiv za ljudi, ki so nagnjeni k melanholiji in depresiji, saj jim nudi uteho pri žalosti in lajša čustvene bolečine.

Ametist ščiti naše energetsko polje, zato je priporočljiv za vse ljudi, ki se ukvarjajo z zdravilstvom, kot tudi za vse tiste, ki imajo pri svojem delu veliko opravka z ljudmi. Še posebej se nošnja ametista priporoča takrat, kadar imate občutek, da vas drugi ljudje energetsko izčrpavajo.

Ametist povezujemo s 7. kronsko čakro. Ker umirja um in čisti naše mentalno telo, se odlično obnese pri meditaciji. Pomaga nam vzpostaviti stik z višjim jazom in prebuditi “šesti čut”. Poveže nas z notranjim zavedanjem oziroma našo jedrno matrico, na kateri temeljijo vsa naša prepričanja.

Na vrh