STE POZABILI VAŠE PODATKE?

USTVARITE RAČUN

SIMBOL “ROŽA ŽIVLJENJA” NA PLATNU, meditativen pripomoček

Kristalne postavitve na simbolu rože življenja imajo večjo moč manifestacije vaših želja. Kadar želja ostane le v mislih ni dovolj močno energijsko potencirana. Ravno zato je postavitev kristalov na mrežo vaših želja potencirano sporočilo vaše močne namere o uresničitvi cilja ali želja.
Simbol Rože življenja uravnava energijsko polje človeka in s tem vzpostavlja harmonijo in ravnovesje v telesu.
Prispeva k zdravljenju in rasti. Prebuja kozmično zavest in zavedanje.
Roža življenja je ena od osnovnih oblik svete geometrije.Vedno ga sestavlja 19 krogov – nič več in nič manj.
Cvet/roža življenja nosi veliko duhovno moč.
Ne moremo ga zanikati, saj nas simbol na videz čaroben privlači na podzavestni ravni.
Simbol rože življenja predstavlja popolnost, neskončnost, cikličnost in povezanost.
Predstavlja izvor vsega, saj vsebuje vzorce stvarjenja sveta in življenja. Razumevanje tega simbola nam prinese razumevanje osnovne esence življenja.
Roža življenja se začne z obliko Semena življenja: 7 prekrivajočih se krogov, ki se gradijo navzven in tvorijo cvetlični vzorec, ki se že od antičnih časov uporablja v mnogih kulturah po vsem svetu. Rečeno je, da je to osnovna predloga za vse obstoječe; v njem lahko najdemo vse geometrijske oblike, vključno s svetimi geometrijskimi oblikami, kot so Platonove trdne snovi, Metatronova kocka in Merkaba. Roža življenja simbolizira ustvarjanje in nas spominja na enotnost vsega: vsi smo zgrajeni po istem načrtu. Sveta geometrija razkriva vzorce harmonične energije, po katerih narava ustvarja in oblikuje.
Uči nas, da je v vesolju vse med seboj povezano. Simbol tako predstavlja življenje samo, skozi katerega sijeta harmonija in ravnovesje. Ko opazujete ali meditirate rožo življenja, se ta harmonija prenese tudi v vas.
Komplet vsebuje:
– natisnjen bombažni prtiček 33×33 cm,
– kristal: onix: 6x howlit-bel/ca 2,5 cm,
6x aventurin, zelen/ca 3 cm,
1x tigrovo oko, rjav:ca 45 g/jedrni kristal
Skupaj: 340-400 g
Navodilo za uporabo manifestacije želja priloženo ob nakupu.

28,80 

Kategorija:

Kaj je Sveta Geometrija?

Privrženci Svete geometrije verjamejo, da te vrste ponavljajočih se vzorcev dokazujejo medsebojno povezanost življenja na Zemlji in univerzalnega obstoja. Menijo, da te ureditve izhajajo iz enega samega vira, ki je božanski ustvarjalec.

V sveti geometriji simboli, kot je vesica piscis, ki se razvijejo v seme življenja in nato v cvet življenja, simbolizirajo gradnike življenja in obstoja. Veljajo za načrte za ustvarjanje.

Tudi če ne verjamete v božanskega stvarnika, lahko zasnova Flower of Life simbolizira medsebojno povezanost življenja na Zemlji z znanstvenega in ekološkega vidika.
Roža življenja se začne z obliko Semena življenja: 7 prekrivajočih se krogov, ki se gradijo navzven in tvorijo cvetlični vzorec, ki se že od antičnih časov uporablja v mnogih kulturah po vsem svetu.
Rečeno je, da je to osnovna predloga za vse obstoječe; v njem lahko najdemo vse geometrijske oblike, vključno s svetimi geometrijskimi oblikami, kot so Platonove trdne snovi, Metatronova kocka in Merkaba.
Roža življenja simbolizira ustvarjanje in nas spominja na enotnost vsega: vsi smo zgrajeni po istem načrtu. Sveta geometrija razkriva vzorce harmonične energije, po katerih narava ustvarja in oblikuje.

Postavitev kristalov

Vsak kristal nosi v sebi vibracijo mame Gaje in svoj edinstven pomen in moč.

Kristali so živa bitja in se z njimi spoštvljivo ravna.

V tej postavitvi sem vključila 3 različne podporne kristale, ki vam bodo pomagali na vaši duhovni poti.

TIGROVO OKO – jedrni kristal, položite ga na sredino mreže-rože življenja.

Prinaša bogastvo in nove priložnosti. Tigrovo oko je eden izmed tistih kristalov, ki vam pomaga razjasniti vaše misli. Med drugim se že stoletja nosi kot talisman za srečo in zaščito pred uroki. Prav tako naj bi tigrovo oko povečalo moč vibracij, ki jih oddajo drugi kristali.

Že ime in videz kristala vam povesta, da gre za močno energijo, z njim boste vedno imeli podporo. Prav tako tigrovo oko prinaša srečo in zaščito, zato ga le nosite povsod s seboj. Vpliva tudi na ljubezensko življenje, npr. če ste nesrečni v svoji zvezi, vam bo dal moč, da se osvobodite. Ugodno vpliva na solarni pleksus in korensko spolno čakro, ki je odgovorna za vaš imunski sistem. Kadar so energije spodnjih čaker usklajene, ljudje začutijo svojo pravo moč. Če boste nosili kristal kot nakit vedno ob sebi, boste okrepili njegovo delovanje in izkoristili njegovo energijo v najboljši meri.

AVENTURIN – Aventurin je kristal ljubezni. Pol tega čisti strahove in jih preoblikuje v pogum, sprošča napetost, obnavlja energijsko polje tistega, ki ga nosi, čisti srčno čakro in auro.

HOWELIT – Če si želite resnično spremeniti in razumeti svoje življenje je ta kristal pravi za vas. Howlit je kamen zavedanja. Prinaša modrost, znanje in napredek. Če želite boljše razumevanje sebe, ljudi okrog vas in samega sveta, je to kamen, ki ga morate nositi s sabo. Je zelo pomirjajoč kamen in skrbi, da naš vsakdan poteka brez stresa, mirno in organizirano. Če ga uporabljate oz imate kot obesek na sebi v meditaciji, vam pomaga odpraviti vse moteče misli, da se lažje osredotočite na izvedbo.

Za Howlit pravijo, da preobraža karakter, umirja temperament in opogumlja, da se izrazijo pozitivne lastnosti osebe, ki ga nosi.

Na vrh