STE POZABILI VAŠE PODATKE?

USTVARITE RAČUN

ROŽA ŽIVLJENJA S KRISTALI

Roža Življenja je simbol svete geometrije, ki v sebi vsebuje vse vzorce stvarjenja.
Je starodavni sveti geometrijski simbol, ki ga najdemo upodobljenega tako v egipčanskih svetiščih kot v srednjeveških katedralah.Sveta geometrija je povsod okoli nas.
Najdemo jo v arhitekturi, listih dreves, školjkah, rožah, rastlinah vspirali galaksij in v celicah človeškega telesa. Mnogi verjamejo, da je geometrija osnova za vse življenje in s preučevanjem svete geometrije lahko razumemo vesolje okoli sebe in odklenemo gradnike Stvarstva.
Ko ta simbol nosimo ali opazujemo, nas vrača v naše prastanje, v ravnovesje.

Podstavek lahko uporabimo za vrč (za informiranje hrane in vode), kot kristalno mrežo ali pa kot prenosno Rožo Življenja, katero lahko postavite na svoj oltarček ali obesite na steno nekje v vaši bližini.

Mera:15 cm/les-naravna barva

17,90 

Kategorija:

Opis

Že stari Egipčani, ki so bili prvi zemljemerci, so jo namerno uporabljali, predvsem pri gradnji piramid. Pozneje so jo čislali tudi Grki in Rimljani, na drugi strani sveta pa Kitajci in Indijci, pri katerih so tlorisi svetišč in utrdb često odsevali mandale.

Pitagora in Platon sta zasejala zamisel, da je sam stvarnik pri ustvarjanju kozmosa uporabljal geometrijska pravila.

Kaj je kristalna mreža?

Kristalne mreže so razporeditev energijsko poravnanih kristalov v sveti geometrijski obliki, napolnjene z namenom za namen manifestacije.

Kako nastaviti kristalno mrežo?

Pri sestavljanju kristalne mreže je vedno najbolje upoštevati svojo intuicijo. Vendar večina kristalnih mrež vključuje osrednji kristale, okoliške kristale in ojačevalne kristale.

Osrednji kamen: Tako kot živa bitja imajo tudi kristali “avre”, sicer znane kot energijski tok. Naša linija čaker nam služi kot osrednja os. Osrednji kamen deluje kot sidro energetske mreže, ki deluje kot antena, kar je tisto, kar odda vaš namen v vesolje. Osrednji kamen je na splošno največji, lahko pa so tudi enaki.

Okoliški kristali: To so kristali, ki bodo razporejeni v geometrijski obliki okoli sredinskega kamna. Koliko jih boste potrebovali, bo odvisno od tega, kako preprosto ali zapleteno želite narediti mrežo, pa tudi od osnovne oblike, ki ste jo izbrali. Ti delujejo kot modifikatorji vašega omrežja. Okoliški kamni delujejo tudi kot sateliti, ki sprejemajo in oddajajo namen v svet.
Idej je nešteto, vsekakor pa v svoj simbol rože življenja vključite še ostale kristale,če jih imate. Mreže se nastavlja ob vsakem mlaju, da energijsko nastavite za naslednjih mesec dni/do naslednjega mlaja.

Zgodovina

Najdemo jo v vseh starih kulturah in verstvih; ena starejših najdb rože življenja je v Ozirisovem templju v Egiptu, sicer pa so jo našli po vseh koncih sveta od Turčije, Irske do Kitajske. Preučeval jo je tudi Leonardo DaVinci. Tudi v naši kulturi jo lahko najdemo. Vidite jo lahko denimo v Liznjekovi domačiji sredi Kranjske Gore, kjer je urezana v lesen tram stare hiše, ki je bila zgrajena v drugi polovici 17. stoletja. Torej so njeno moč uporabljali tudi naši (še ne tako oddaljeni) slovenski predniki.

Na vrh