STE POZABILI VAŠE PODATKE?

USTVARITE RAČUN

ORGANIC GOODESS – NARAVNA SVEČA IZ SOJINEGA VOSK, pomaranča

Sojina organska sveča Organic Goodness, odišavljena z naravnim eteričnim oljem Narangi Orange je mamljiva citrusna dišava. Vonj svežih pomaranč napolni ambient s svojo živahno energijo in vitalnostjo. Njena dišava dvigne in pomladi um – svežina pomaranče pa vas bo popeljala nazaj v veselo otroštvo.

Organska sojina “ORGANIC GOODNESS” sveča je kot nalašč za meditacijo in druge čutne izkušnje ter zagotavljajo trajajoč vonj pozitivnosti v okolju. Elegantna reciklirana kartonska embalaža, ki se odpira kot roža, razkrije notranjost originalne sveče v steklenem kozarcu, izdelanem iz sojinega voska, naravnih eteričnih olj in bombažnega stena.
Sojine sveče proizvajajo manj dima in manj saj kot parafinske sveče, zato v okolje, v katerem se uporabljajo, sproščajo manj CO2.
Čas gorenja: približno 55 ur.
– Ročno vlite z naravnim sojinim voskom, ki je obnovljiv vir in gorijo dlje.
– Bombažni stenj je brez svinca, okolju prijazen.
Sveča je iz pravične trgovine Wildwood Cornwalla.
Zaradi ročno izdelane narave tega izdelka, izdelanega v skupnostih pravične trgovine, upoštevajte, da je ta izdelek ljubeče izdelal posameznik, ki mu pomagate podpreti ta nakup, in da so lahko včasih prisotne majhne nepopolnosti, za razliko od nekaterih tovarn množične proizvodnje predmete. To tudi pomeni, da se lahko nekateri izdelki nekoliko razlikujejo po barvi.

Teža: 200 g
Steklen kozarček – premer 8 cm, višina 7,5 cm
Sveča – višina 5,5 cm

15,90 

Kategorija:

UPORABA

Nikoli ne puščajte goreče sveče brez nadzora.
Hraniti izven dosega otrok in hišnih ljubljenčkov.
Svečo zažgite na toplotno odporni površini ali v ustreznem držalu.
Zažgite v prezračevanem prostoru, vendar se izogibajte prepihu. 
Ne premikajte, dokler je prižgan ali dokler se vosek ne strdi.

Na vrh