STE POZABILI VAŠE PODATKE?

USTVARITE RAČUN

METATRONOVA KOCKA/lesen podstavek s kartončkom manifestacije

Metatronova kocka vključuje vseh 5 platonskih trdnih snovi, skritih v notranjosti, ki simbolizirajo osnovne geometrijske vzorce, ki jih najdemo po vsem našem Vesolju. Metatronova kocka je uravnotežena in zagotavlja vizualno središče za meditacijo. Vrti se z energijo, ki vam pomaga nadomestiti negativne misli s pozitivnimi.

Mistična 3-dimenzionalna kocka, ki jo je nadangel Metatron uporabljal za nadzor nad pretokom energije, ki povezuje Zemljo in Božansko.
Metatronova Kocka vsebuje vse oblike, ki obstajajo v vesolju in so gradbeni elementi fizične in nefizične realnosti.
Vsebuje 5 platonskih oblik (tetraeder, oktaeder, heksaeder, dodedaeder in ikozaeder).
Nastane, ko med seboj povežemo vseh 13 centrov sfer Rože Življenja.
Izjemno močan simbol. Lahko ga uporabimo tudi za kristalno mrežo.
Lesen vgraviran podstavek, velikosti 10 cm z natisnjenim kartončkom za postavitev kristalov na tista področja, kjer začutite, da vam primankuje jasnosti, prizemljenosti, energije.

Set vključuje 7 naravnih kristalov , izbranih zaradi njihovih posameznih lastnosti in povezave s 7 čakrami. Čakre so energijske točke-vorteksi, poravnane vzdolž hrbtenice. Vsaka čakra predstavlja fizično, čustveno ali duševno stanje. Vsaka center čakre je z nami povezan na duševni, čustveni, duhovni in fizični ravni. Ko čakre niso v ravnovesju, se bodo na vseh teh področjih pokazali simptome nelagodja.
Kamni se uporabljajo za uravnoteženje čaker in izboljšanje zdravljenja čaker. Postavite jih na energijski center ali jih med meditacijo držitev roki ali jih lahko čez dan nosite s seboj.

Postavitev lahko nardite vsak dan, 1x na teden, kakor začutite.
Neto teža:7 kos/komplet ca.70g
Mera: Kristali 1,5X 2,00 cm; Metatron podstavek 10cm

NAMASTE

15,90 

Kategorija:

Opis

Metatronova kocka vsebuje vse oblike, ki obstajajo v vesolju in te oblike so gradbeni elementi vse fizične in nefizične realnosti. Te oblike so: Tetraeder, Kocka, Oktaeder, Dodekaeder in Ikozaeder in se pojavljajo povsod – od kristalov do človeške DNK.

Kocka je podoba božanske energije, ki teče preko Nadangela Metatrona do vseh delov stvarnosti. In Nadangel Metatron se neprestano trudi, da energija teče v ravnovesju in da so vsi aspekti narave v ravnovesju. Metatronovo kocko lahko narišete tako, da skupaj povežete središča vseh 13-ih centrov Rože Življenja.

Kaj je Sveta Geometrija?

Sveta geometrija so geometrijske oblike, ki imajo za seboj globok metafizični pomen. Poleg tega, da so lepe, imajo pogosto zanimive matematične lastnosti ter veliko zgodovine in simbolike. Te geometrijske vzorce ljudje že od nekdaj uporabljajo v umetnosti, dekorju ter v verskem in duhovnem kontekstu. New age gibanje je obnovilo zanimanje za te elegantne in hladne oblike in ljudje jih uporabljajo za raziskovanje sebe in svojega mesta v vesolju.

Globlji pomen Metatronove kocke?

Ta zapletena struktura svete geometrije – “Metatronova kocka”, izhaja iz starodavne strukture Rože življenja. Ime je dobil po nadangelu Metatronu. Metatron se pojavlja v judovski tradiciji, krščanski tradiciji in v nekaterih vidikih islama. Metatron je zadolžen za celotno stvarstvo in velja za nadangela in sodnika.

Že zelo starodavno velja, da je Bog ustvaril ves kozmos po določenem geometrijskem načrtu. Sveta geometrija se nanaša na geometrijske oblike, vzorce, frekvence, razmerja, razmerja in zakone, za katere je bilo ugotovljeno, da so osnova organskih oblik življenja, predmetov in pojavov, ki se pojavljajo kjer koli v vesolju.

Lastnosti kristalov

1.Koreninska čakra – rdeča jaspis
2.Sakralna/spolna čakra – karneol
3.Čakra solarnega pleksusa – tigrovo oko
4.Srčna čakra – zeleni aventurin
5.Grela čakra – L apis Lazuli
6.Čakra tretjega očesa (obrvi) – ametist
7.Kronska čakra – kamena strela/kvarc

Na vrh