STE POZABILI VAŠE PODATKE?

USTVARITE RAČUN

MESEČEV KRISTAL – krepi žensko yin/kundalini energija v spirali

Mesečev kamen je poln mističnih skrivnosti zaklenjenih pod biserno tančico luninega odseva. Že od najzgodnejših časov je otipljiva povezava z lunino magijo, saj so naše vezi s to nebesno lepotico zelo močne. Luna je tista, ki ustvarja plimo in ritem naše matere Zemlje ter vpliva na naše vedenje, čustva in duhovno rast. Mesečev kamen nas pomirja, spodbuja in uči teh naravnih življenjskih ritmov.
Pogosto se uporablja kot zaščitni kamen za nočna potovanja, potovanja po morju, porod in nosečnost. Še posebej varuje tiste, ki potujejo ponoči , ko sije Luna.
Mesečev kamen je tudi kamen ljubezni in erotike, ki spodbuja kundalini energijo in telesne želje.
Kristal: 3.5 cm v spirali na vrvici

12,90 

Opis

Je kamen notranje rasti in moči. Blaži čustveno nestabilnost in stres ter stabilizira čustva. Pomaga pri sproščanju frustracij in lahko poveča umirjenost, ki je potrebna, da ostanemo objektivni v vseh situacijah.
Močno vpliva na ženski reproduktivni sistem, saj povečuje plodnost, pomaga pri lažjem porodu, blaži menstrualne težave, uravnava hormonski sistem in odpravlja zadrževanje tekočin v telesu.
Prav tako lahko ublaži degenerativna stanja kože, las, oči in telesnih organov. Uporaben je pri zdravljenju nespečnosti in ustvarjanju koristnih sanj.

Mesečev kamen je povezan z kronsko čakro in našim duhovnim središčem. Krepi intuicijo, spodbuja navdih, uspeh ter srečo v ljubezni in poslovnih zadevah. Predstavlja enost z Bogom, mir in modrost. Meditacija z mesečevim kamnom popelje človeka globoko v sebe.

Na vrh