STE POZABILI VAŠE PODATKE?

USTVARITE RAČUN

KRISTAL- TIGROVO OKO/OBILJE

Darilo mame Gaje.
Če si želite izboljšati svoje počutje, pritegniti obilje v svoje življenje ali pa imeti več novih priložnosti, je ta kamen odličen za vas. Pomagal pa vam ne bo le pri zgoraj naštetih stvareh vendar ima še mnogo več drugih moči.
Tigrovo oko je namreč že stoletja znan kot talisman za uroke in kot kamen za odstranjevanje negativne energije. Z njim boste tako na vsakem koraku zaščiteni.

Če pa imate še druge kamne in poleg njih položite še tigrovo oko, bodo ostali kamni dobili večjo moč. Odličen je tudi za tiste, ki se borijo s strahovi, tesnobo in depresijo, saj ta kamen krepi pogum in se z njim lažje spopadamo s težavami.
Kako ga uporabiti?

Tigrovo oko se priporoča nositi kot verižico, obesek ali pa kot zapestnico.
Tigrovo oko postavite pod blazino – na takšen način boste doživeli močnejše vizije in boste kasneje bolje razbrali sanje.
Postavite ga v svoj delavni prostor, kjer vam bo pomagal pri koncentraciji in vas bo motiviral.

Shranite ga v žep ali pa v torbico, saj bodo na takšen način njegove pozitivne energije vedno z vami.

Uporabite ga med meditacijo – takrat ga imejte na sebi ali ob telesu.
Če pa kamna ne želite nositi na sebi, ga lahko postavite v južni del sobe, kjer bo sproščal svojo energijo in v dom privabljal ljubezen, aktivnost, navdušenje in srečo.
DUHOVNI POMEN:

Tigrovo oko ugodno vpliva na solarni pleksus in korensko spolno čakro, ki je odgovorna za vaš imunski sistem. Kadar so energije spodnjih čaker usklajene, ljudje začutijo svojo pravo moč.

Za zaščito in čiščenje energij po feng shuiju tigrovo oko položite pred vhodna vrata svojega doma. Za isti namen ga lahko položite tudi v otroško sobo.

Teža: ca. 50-65g
Satenast mošnjiček:8×6,5 cm

9,90 

Na vrh