STE POZABILI VAŠE PODATKE?

USTVARITE RAČUN

KRISTAL RUMENI ŽAD – SANJSKI KRISTAL

Čudovito zemeljsko darilo!
Rumeni žad je povezana z ognjeno energijo.
Rumeni žad pritegne srečo, energije obilja in denarja, poguma, samozavesti, navdihne tvojo modrost, ustvarjalnost, produktivnost, odganja negativnost in ljudi, ki bi vam želeli škodovati, pomaga pri sproščanju čustev.
Njegova rumena barva bo vlila optimizem, navdušenje in krepi intelekt. Poravnan je z energijo Sonca in planetom Marsom in krepi čakro solarnega pleksusa. Solarni pleksus je kot nekakšno skladišče energije, moči in vitalnosti za celo telo. Določa tvoj občutek notranje vrednosti, samozavest in tudi moč tvoje osebnosti.
Zakaj je sanjski kristal?
Če ga uporabiš kot sanjski kristal, ti bodo pomagal sprostiti svoje misli in čustva, ko boš sanjala in ti pomagal, da se sproščeno potopiš v sanje ter manifestiraš najgloblje želje obilja. Predelal bo vibracijo tvojih čustev
Teža: ca. 55-70g
Priložen satenast mošnjiček:8×6,5cm

9,90 

Opis

Rumen žad ima tudi veliko duhovne simbolike. Spodbujal bo čustveno stabilnost in v ljubezenske odnose prinesel ravnovesje in harmonijo.
Vsebuje koristne minerale za človeško telo in lahko izboljša krvni obtok. Prav tako lahko okrepi metabolizem, prepreči bolezni in odpravi utrujenost.
Znano je, da dragi kamni in kristali absorbirajo energijo iz okolja in jih je občasno treba ‘prazniti’, tako da jih izpostavimo sončni svetlobi ali operemo v tekoči mrzli vodi. Toda žad je povsem odporen in je zato njegova sposobnost zaščite pred vsemi negativnimi silami zelo cenjena.
Opis je splošna informacija in nikakor ni namenjen postavljanju diagnoz ali zdravljenju.

Na vrh