STE POZABILI VAŠE PODATKE?

USTVARITE RAČUN

KRISTAL AMETIST – NOTRANJI MIR & ZAŠČITA

Ametist nam pomaga doseči notranji mir. Spodbuja zmernost in zavedanje, zaradi česar imamo večji nadzor nad podzavestnimi in čustvenimi reakcijami.
Ametist povezujemo s 7. kronsko čakro. Ker umirja um in čisti naše mentalno telo, se odlično obnese pri meditaciji.
čudovito zemeljsko darilo!
Pomaga nam vzpostaviti stik z višjim jazom in prebuditi “šesti čut”. Poveže nas z notranjim zavedanjem oziroma našo jedrno matrico, na kateri temeljijo vsa naša prepričanja.

Če ga kombinirate z roževcem in kameno strelo, boste dosegli ravnovesje med srcem, umom in dušo.
Ametist velja za močen zaščitni kamen, ki čisti prostor negativnih energij. Ščiti pa tudi naše energetsko polje. Odpravlja stres in v življenje prinaša umirjenost in harmonijo. Vibracija kristala deluje tako na fizičnem kot čustvenem in psihičnem nivoju.
Teža: ca. 50-65g
Satenast mošnjiček:8×6,5 cm

9,90 

Opis

Ametist pomaga pri prepoznavanju temeljnih vzrokov za negativno vedenje, navade in čustvene vzorce, ki ustvarjajo neravnovesje in bolezni.

Prav tako pomaga razumeti resničnost vzroka in posledic v vedenju ter pomaga pri boljšem odločanju.

Ametist je čudovit pripomoček pri premagovanju odvisnosti, saj zmanjšuje negativne učinke drog in alkohola na delovanje možganov, obenem pa človeka pomirja s svojo lastno mirno energijo.

Ker Ametist sproži modrost in večje razumevanje, je tolažilni kristal za tiste, ki žalujejo za izgubo ljubljene osebe.

ČIŠČENJE AMETISTA

Kristal ametista je potrebno očistiti, saj je na splošno ametist zelo močan kristal, ko pride do pretvarjanja negativne energije v nevtralno, mirno energijo. Če je kristal ametista izpostavljen velikim količinam negativne energije, ga lahko kaj hitro preobremenimo.

Ko bo kristal ametista predolgo izpostavljen negativni energiji, se vam lahko zazdi, da kristal in vi nista več povezana. Če ste oseba, ki ima močan občutek za empatijo, boste morda celo podzavestno skušali odvzeti nekaj negativne energije iz kristala, da bi ga olajšali vsega bremena – kar se lahko kaže v negativnih mislih, občutku težine in žalosti.

Očistimo ga enostavno pod hladno vodo, ki naj skozenj teče približno 20min. Očistimo ga pa lahko tudi pod paro ali parilnikom. Ščitite ga pred soncem in vročino ter kemikalijami. Polnimo ga na polni luni, popolnoma očistimo in polnimo s pozitivno energijo ga pa na prazni luni.

Na vrh