STE POZABILI VAŠE PODATKE?

USTVARITE RAČUN

KODE ZAVESTI – DVOJNI LESEN&KOVINSKI OBESEK “ROŽA ŽIVLJENJA”

Moč simbola je v tem, da oddaja čisto življenjsko energijo.
Simbol rože življenja predstavlja popolnost, neskončnost, cikličnost in povezanost. Predstavlja izvor vsega, saj vsebuje vzorce stvarjenja sveta in življenja. Razumevanje tega simbola nam prinese razumevanje osnovne esence življenja. Če meditirate na ta simbol, če nosite ta simbol na sebi, spite na njem ali če ga imate obešenega na steni, je znano, da uskladi vašo energijo. Ko ta simbol-ROŽO ŽIVLJENJA nosimo ali opazujemo, nas vrača v naše prastanje, v ravnovesje.
Premer obeska: lesen:6 cm, kovinski:4 cm

Na po dolžini nastavljivi bombažni bež vrvici.

Ročno pobarvan/zlate barve, iz lokalno pridobljenega lesa.

15,90 

Šifra: ORŽ-01 Kategorija:

ZGODOVINA

»Rožo življenja najdemo v številnih starih kulturah in verstvih. Ena starejših najdb rože življenja je v Ozirisovem templju v Egiptu. Po besedah Drunvala Melchizedeka pa obstaja še starejša najdba rože življenja v beli piramidi v Tibetu. Roža življenja ima globok duhovni pomen in vsebuje vzorce stvarjenja sveta, ki izhaja iz Velike Praznine.«

ŠE VEČ

Po pravilih svete geometrije, ki velja za starodavno vedo, imajo vzorci in razmerja različnih oblik višji univerzalni pomen, krog pa velja za osnovni simbol stvarstva in za osnovno obliko svete geometrije. Iz pomena, ki ga sveta geometrija pripisuje krogu, izhaja tudi pomen rože življenja, ki je sestavljena izključno iz krogov – prekrivajoče se krožnice sestavljajo posamezne enote v celoto.

Na vrh