STE POZABILI VAŠE PODATKE?

USTVARITE RAČUN

KADILNA SMOLA – Copal, 40 g

Za meditacije in obrede & energijsko čiščenje prostorov.
Tradicionalno so smolo copal-a uporabljali Maji in Azteki. Azteški jezik Nahuatl uporablja besedo copalli, kar v prevodu pomeni kadilo.
Znano je, da pozitivnost dima kopala odpira kronsko čakro. Deluje tako, da osvobodi um anksioznosti in negativnih misli. Copalova smola prodira v blokade, ki povzročajo stagnacijo kroženja energije-qija po telesu.
Vonj: blag, mehak in nevsiljiv.

7,90 

Šifra: KSCOP

Opis

Družina dreves v Mehiki, Srednji Ameriki in Južni Ameriki, ki tvorijo kopalsko smolo, se imenuje Bursera. Lesno dišeča smola, pridobljena iz teh dreves, pravzaprav še ni dovolj trda, da bi bila prava smola, in ni dovolj mehka, da bi bila tekočina. Kljub temu jo imenujemo kopalska smola in jo s pregrevanjem spremenimo ter ji omogočimo, da se še enkrat spremeni, tokrat v trdo smolo.

Delovanje: sprošča, harmonizira, prečiščuje in ustvarja pozitivno atmosfero pred zdravljenjem

UPORABA

Copal je povezan s kronsko čakro in se uporablja za čiščenje in dviganje avričnega telesa ter čiščenje energetskih blokad. Zagotavlja tudi zaščito in se uporablja za blagoslov. Energija svetega dima copalaj vam dvigne duha in olajša občutke depresije, tesnobe ali stagnacije. Uporabite ga med meditacijo. Esenco dima lahko uporabite tudi za čiščenje kristalov in energije doma ali v službi.

Kako se uporablja?

prižgemo ploščico oglja in pustimo, da se v celoti razžari. Potem dodamo nekj zrn kadilne smole in se prepustimo vonjavam. Po potrebi lahko smolo kasneje dodajamo.

Na vrh