STE POZABILI VAŠE PODATKE?

USTVARITE RAČUN

HARMONIZATOR/šungit valji

ŠUNGIT VALJI – HARMONIZATOR IZ ŠUNGITA IN STEATITA

Imenujejo ga „kamen življenja“.
V roki resnično držiš pra-čas Zemlje.
Imenujejo ga „kamen življenja“.

Verjamejo, da je star več kot 2 milijarde let.
– URAVNAVA YIN IN YANG ENERGIJO
– OBNAVLJA VITALNOST TELESA, UMIRI DUHA
– ZAŠČITI ENERGIJSKO POLJE- AURO
– PRIPOMORE K VZPOSTAVITI NOTRANJEGA MIRU
– PRIPOMORE K BOLJŠEMU SPANJU
– JE KAMEN PONOVNEGA ROJSTVA IN OŽIVLJANJA
– ČISTI, ŠČITI, IZBOLJŠUJE, NORMALIZIRA, NEVTRALIZIRA, OBNAVLJA
Afirmacija: Jaz sem prizemljen/a, in v vibraciji popolnega zdravja!
Neto: 340 g

35,90 

Kategorija:

Opis

Dokazano je, da so harmonizatorji iz šungita najboljše orodje za meditacijo in duhovno rast med vsemi kristalnimi in mineralnimi strukturami. Star je okrog 2 milijarde let. V roki držiš pra-čas. Delovanje harmonizatorjev iz šungita temelji na magnetnih lastnostih mineralov. Delujejo v paru. Šungit ima močne zdravilne lastnosti, prečiščuje ščiti in normalizira organizem. Vsi reagirajo drugače, vendar se vsi strinjajo, da je delovanje pomirjujoče in intenzivno. Nevtralizira negativni vpliv različnih vrst elektromagnetnih polj in elektromagnetnega sevanja. Ta naravni črni kamen velja za pravi čudež.

NAČIN UPORABE

Ob redni uporabi in upoštevanju navodil harmonizarorji deluje tako, da:
– harmonizirajo in ščitijo človeško energijsko polje,
– prizemljujejo in napolnijo telo z zemeljsko energijo in blažijo elekromagnetna sevanja,
– lajšajo stres in napetosti v telesu,
– izboljšuje spanje in zmanjšajo utrujenost, itd.
MEDITACIJA

1. Bodite popolnoma sproščeni, med sedenjem ne križajte nog ne rok. Roki položite na kolena, tako, da sta harmonizatorja vzporedna. Ko se obe palici-valja držita vzporedno med seboj, energija prehaja med njima, kar ima za posledico uravnoteženje in prečiščevanje, ki deluje na avro in fizično telo. Šungitov harmonizator ima Yin (žensko) energijo in ga držite v levi roki, medtem ko steatit velja za Yang (moško) energijoin ga držite držite v desni roki.
2. Osreditočite se na svoje občutke v telesu, naj vas nihče ne moti. Predstavljajte si, da šungit vleče nase vso temno energijo, ki vam ne služi več, hkrati si ob vsakem vdihu predstavljajte, da vdihujete čisto svetlobo, ki vas objema, neguje in pomirja.
Harminizatorja držite v rokah nekje med 3-5 minutami. Če se dobro počutite postopno povečajte trajanje med 10-15 minut. Harmonizatorja uporabljajte 2 krat na dan (zjutraj in zvečer preden greste spat). Obvezno naredite premor po 2 tednih uporabe, torej 2 tedna naj traja premor. Potem jih spet uporabljajte 2 tedna – vsak dan.
3. Nega in čiščenje harmonizatorjev: čisite jih tako, da jih 30 sekund držite pod tekočo vodo, uporabite moč misli in jih s pomočjo vode neutralizirajte – vsak 2 dan. Lahko jih položite na zemljo/travo za nekaj ur, da se tako prečistijo in napolnijo z zemeljsko energijo. Ob vsaki polni luni jih polnite celo noč. Programirajte jih s pozitivnimi afirmacijami.

Opozorilo: Ne uporabljati v času nosečnosti, resnih kardio-vaskularnih bolezni, težjih duševnih stanj. Ni namenjeno zdravljenju. Če imate resne zdravstvene težave se posvetujete s svojim zdravnikom.

Na vrh