STE POZABILI VAŠE PODATKE?

USTVARITE RAČUN

DIVINE YONI CRYSTAL RITUAL-Kristalni vdih harmonije/nežna nožnica, 50 g

ZELIŠČA S KRISTALOM ROŽEVCA
100% naravna MEŠANICA ZELIŠČ IN ROŽIC je vsestranska, posebej prilagojena za vse ženske, ki želijo svojo nožnico nežno negovati in energijsko uravnovesiti.
Primerna za vse tipe ciklov.
Nožnični tempelj potrebuje neprestano pozornost in če želimo, da je naš tempelj čist, zračen in harmoničen, uporabimo kombinacijo teh zeli. Blagodejno bo kopel vplivala tudi na blago čiščenje maternice.
Če želite podaljšati svoj menstrualni cikel, uporabite to mešanico kadar vaš cikel ne traja več kot 28 dni, občasno ali redno doživljate vročinske valove, nočna potenja,vnetja.
Kopel spodbujajo cirkulacijo krvi, izboljšujejo tonus nožničnega tkiva in uravnavajo menstrualni ciklus.
Z enim paketom zeliščnih mešanic lahko pripravite 8 vaginalnih parnih kopeli, naj traja največ 15 minut. Če pa vaš cikel normalen (25-30 dni) se savnanje priporoča med 20-30 minut.

Opazujte in čutite se.

13,90 

Šifra: YHAR-010 Kategorija:

Opis

Yoni-kristalni čajček za nožnično kopel/nelagodje nožnice vsebuje 100% naravna zelišča in rožice, ki so skrbno nabrana in izbrana upoštevajoč vse varne postopke.

Namenjena ženskam za fizično, čustveno in energetsko podporo spolnih zakladov.
Glede na izbrano zeliščno mešanico, je le-ta prilagojena tebi in tvojemu stanju.

V paketku se mešajo  suhi delci ognjiča, vrtnice, sivke, rmana, koprive, kamilice, kitajske angelike, bazilike, plešca in mete. Mešanica je vse stranska in nežna.

ESENCA KRISTALA:
Mešanica zeli je informirana s kristalnim zvokom.
V paketku se nahaja tudi kristal roževca obdan z bakreno žico. Tega uporabite pri vsaki kopeli in ga ob koncu rituala samo nežno sperete pod tekočo vodo in ga (de) programirate.

Element zemlje: kristal roževca (2-3 cm)in bakrena žica sta močan prevodnika energije in povezujeta lastnosti mešanice v eno celoto in na višjo raven. S tem se doseže, da se esenca rastlin, ki vsebuje yin/yang soma energijo poveže še z elementom kovine, zemlje in vode.

Z enim paketom zeliščnih mešanic lahko pripravite 10 vaginalnih parnih kopeli.

Maksimalen čas yoni parne kopeli za to mešanico je 10 minut! Poslušaj svojo žensko intuicijo.

Zavri 2 litra vode. Dodaj 2-3 jedilne žlice zeliščno-cvetlične mešanice, pokrij in pusti stat, da se ustvari alkimija vseh elementov narave. Ko je parna kopel topla in prijetna, lahko začneš svoj ritual.

Namaste

Na vrh