STE POZABILI VAŠE PODATKE?

USTVARITE RAČUN

Sprejemanje in dovoljenje, da se ti zgodi karkoli v tem trenutku vodi v podaljšanje tega, da se zgodi tudi na nivoju Zemlje (lokalno, globalno).
Predaja ne vodi v pasivnost, ampak v sedanje zavedanje stanja fluidnega miru, ki ima osnovo v prebujanju.  Bolj kot se predamo, bolj odgovorne postajamo. Shakti flow bolj teče, bolj strastno.

Predaja je kako se Shakti/ženska energija manifestira v nas vseh, odpira vrata skozi katere Univerzum/Bog govori skozi nas
»Dovoljenje« in »Sprejemanje« sta zelo močni duhovni metodi učenja v daoizmu, ki pomenita, da smo odprte in pripravljene sprejeti energijo Qi brez kakršnega koli dvoma v sebi. Obilje vesolja kroži v nas in med nami. Vesolje je za nas v vsej svoji univerzalni ljubezni. Vsako sekundo nam sporoča, da smo tudi me, združene z njim.

Eno izmed načel ženske duhovnosti je kreacija.
Spočnemo idejo, jo negujemo, razvijamo v sebi, hranimo s sabo – s svojo življenjsko energijo in močjo volje, tako kot hranimo otroka v svoji maternici, nato jo rodimo, z bolečino izpostavljanja svoje svete stvaritve svetu in ekstazo božanskosti njene edinstvenosti. Stvaritev nato dobi svoje življenje in gre svojo pot. Ne moremo je več nadzorovati. Lahko pa plešemo z njo.

Prodremo membrano primernosti in ubogljivosti okrog nas in se vržemo v cikel ustvarjanja in umiranja v svojih ženskih dušah…To je poslanstvo nas sodobnih žensk.

Zelo pomembno se mi zdi, da sodobne ženske to svojo sposobnost ustvarjanja redno uporabljamo v svojem vsakdanjem in nevsakdanjem življenju. Pomembno je, da to mišico uporabljamo, jo treniramo. Tako se naučimo, da na primer naše materinstvo ni vloga, v kateri se izgubimo in služimo Drugemu, temveč še ena izkušnja, skozi katero se spoznavamo, rastemo.

Namenjeno ti je, da cvetiš na VSEH področjih svojega življenja. Ni treba uspehe na enem plačevati z luknjo na drugem.

Pripravljena si, da res postaneš mojstrica svoje energije, da odločno postaviš zdrave meje, varuješ sebe, istočasno pa si popolnoma odprta, igriva, globoko intimna s sabo ter polna ljubezni manifestiraš svoje sanje.

A si pripravljena? Ko ti narediš samo ta korak, potem ves Univerzum postane tvoj osebni pomočnik, kokreator in najboljši Prijatelj, ki te varuje, občuduje, razvaja in nagrajuje.

Na vrh