STE POZABILI VAŠE PODATKE?

USTVARITE RAČUN

Društvo
boginje
BeleTare

Scroll

Društvo Bela Tara je več kot društvo, je sestrstvo, je podpora in je radost. Predstavlja varen dom ženski duši, kjer je čaščena kot najvišja vibracija Ljubezni. Je svetloba, ki nas povezuje, da sijemo v sebi, za sebe, za nas, za mrežo Svetlobe in za ves Svet.

Ko se srečujemo v prostoru zaupanja in združujemo svoje moči, ustvarjamo za dobrobit Sveta.
Ženski krog je starodavni ritualni način združevanja žensk, ki skupaj brusijo/kristalizirajo sebe in  svojo notranjo žensko v vseh svojih življenjskih vlogah in različnih ciklih življenja.

Ženski krog ustvarja varen prostor, pripadnost, kjer se ženske lahko podpiramo, učimo, opogumljamo, tolažimo in slavimo življenje!

Glavna namera našega društva je, da s svojo srčno prisotnostjo in sočutno namero vzdržujemo in pomagamo k krepitvi Mreže svetlobe, ki se razprostira okrog Zemlje. Mreža deluje skozi tebe, po tiho. Možgani tega ne morejo kontrolirati. Povezovanje poteka preko tvojega dragulja, ki je v tvojem srcu, skozi Bitje – tvoj višji jaz, ki ti si. Ti si Zavest, energija.

Društvo Bela Tara je prostor, kjer se ženske sestre počutimo popolnoma varne in sprejete, kjer lahko razkrijemo svojo bolečino, jo zdravimo in sprejmemo.

Je tempelj Boginj, tempelj sočutja Boginje Bele Tare, ki je Boginja dolgoživosti in sočutja za ves Svet. Poleg tega je prinašalka Razsvetljenja.

Pesem

Toneta Pavčka je resnična
prispodoba, kaj ženska je.

Ker ženska je Lepota.
In je Ljubezen.
In je Mehkoba.
In je Nežnost.
In je Radost.
In je Živost.
In je Življenje.

Bodi ponosna na to, da si Sonce v svojem Svetu in za ljudi, ki so del tvoje družine, skupnosti, del tvojega sestrstva.

Ženska je tista, ki mora prepoznati, spoštovati in ceniti sebe kot žensko.

Ne moreš biti to, česar ne vidiš in ceniš v sebi. Če ti ne vidiš svoje radosti, strasti, vitalnosti, užitka, ljubezni v sebi, tega ne moreš dobiti zunaj sebe.
Ženske smo brez dvoma pozabile na to, kako pomembno vlogo imamo na planetu na katerem živimo.

Pozabile smo na svojo dragocenost in na to kakšen navdih smo za moškega. Pozabile smo kako ključnega pomena je za našega moškega izžarevanje svetlobe, ki ga širimo iz sebe, ko smo srečne, izpolnjene in zadovoljne.
 
Prva in najpomembnejša lekcija čustvenega prebujenja žensk je , da je res potrebno dobro spoznati sama sebe in prevzeti polno odgovornost zase in za svoje življenje. Del tega procesa je učenje o tem, kako upravljati s svojo energijo, kako vnesti modrosti starodavnih znanj v svoj vsakdan in jih tudi uporabljati.

Na vrh